• ⚽️MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA VO FUTSALE⚽️

          • Zajtra 1.3.2024 sa v Bratislave v TIPOS Aréne budú konať Majstrovstvá Slovenska stredných škôl vo futsale.

            Za Nitriansky kraj postúpili do finále študenti našej školy.

            Ak ste našimi fanúšikmi a bude Vás zaujímať priebeh zajtrajšieho dňa, máme tu pre Vás link, vďaka ktorému budete môcť sledovať priebeh, výsledky zápasov a aj úspechy našich chlapcov. Turnaj začína o 9:00 hod.

            Držte nám palce.

            https://youtu.be/sWMsnjT0RAY

          • KVAPKA KRVI

          • Utorok 27.2.2024 na škole prebehla akcia KVAPKA KRVI. 

            Zúčastnilo sa jej 37 darcov, z toho  prvodarcov bolo 18. Všetkým darcom ďakujeme. 

          • Návšteva maďarských študentov v rámci projektu Erasmus plus

          • V dňoch 22.-23.2. 2024 nás navštívilo 10 študentov a 2 pedagógovia zo strednej odbornej školy v maďarskom meste Níyregyaza v rámci projektu Erasmus plus "Šport bez hraníc".

            Prvý deň ich pobytu sme ich privítali v našej škole a ukázali im priestory prevažne odborných učební. Neskôr študenti oboch škôl prezentovali systém vzdelávania v svojej krajine, kde sme mali možnosť porovnať rozdiely vo vzdelávaní a taktiež svoju školu a možnosti štúdia.

            Popoludní sme navštívili Národný žrebčín a kaštieľ v Topoľčiankach.

            Druhý deň sa niesol v duchu športu, študenti si zahrali spoločne futbal, basketbal, volejbal a stolný tenis. Nadviazali spolu nové priateľstvá, precvičili si komunikáciu v anglickom jazyku a zároveň si zašportovali.

            Projekty ako tento prispievajú k získavaniu nových poznatkov, skúseností, zážitkov a k zdokonaľovaniu komunikácie v anglickom jazyku.

             

                                                                                                          Ing. Jana Palajová

                                                                                                               učiteľka ANJ
             

          • Majstrovstvá okresu v basketbale žiakov SŠ

          • Dňa 19.2.2024 sa v telocvični Obchodnej akadémie v Zlatých Moravciach konali Majstrovstvá okresu v basketbale žiakov SŠ. Naši študenti opäť nesklamali, vyhrali a postupujú na Majstrovstvá kraja.

            Najlepším hráčom turnaja bol vyhlásený náš žiak Nikolas Chukwuka.

            Chlapcom srdečne gratulujeme a držíme palce do ďalších súťaží.

             

          • KORČUĽOVANIE NA ZIMNOM ŠTADIONE

          • Po polročnej klasifikácii tried sa vedenie školy v spolupráci so študentským parlamentom rozhodlo odmeniť 3 triedy, ktoré dosiahli najlepší prospech a jednu triedu, ktorá dosiahla najlepšiu dochádzku KORČULOVANÍM na zimnom štadióne v Zlatých Moravciach.

            Dnes 14. 2. 2024 nastal ten deň, kedy sme si mohli užiť toto korčuľovanie.

            Na štadióne sme sa rozdelili na dve skupiny, z ktorých jedna sa zdokonaľovala v hokeji a druhá mala voľné korčuľovanie. Boli to dve hodiny príjemnej fyzickej aktivity, pri ktorej sme sa zabavili a odreagovali od školských povinností.

          • VALENTÍNSKA LATKA

          • VALENTÍNSKA LATKA

            Dnes sa na našej škole konala súťaž v skoku do výšky. Študenti sa stretli, aby prezentovali svoje atletické schopnosti a bojovali o titul najlepšieho skokana do výšky.

            Medzi študentmi sa objavila skutočná súťaživá atmosféra, pričom každý sa snažil prekonať svoje osobné maximum. Súťaž bola napätá od začiatku až do konca.

            Víťazom sa stal Marek Ďurček z II.R, ktorý skočil 166 cm, druhé miesto obsadil Nikolas Chukwuka z II.R so zdolanou výškou 164 cm a na treťom mieste skončil Nikolas Bogdáň s prekonanou výškou 155 cm.

            Víťazovi srdečne gratulujeme.

          • KVAPKA KRVI

          • Milí študenti, dňa 27.2.2024 sa na našej škole bude konať akcia pod názvom : KVAPKA KRVI.

            Darovanie krvi je skutočným „darom života“ , ktorý zdravý jedinec môže poskytnúť ľuďom chorým a po úrazoch. Je to veľmi prospešný, bezpečný a jednoduchý humánny krok. Jeden odber krvi môže zachrániť až tri ľudské životy.

            V tento deň budete mať možnosť zapojiť sa medzi rady tých, ktorí už darovali túto vzácnu tekutinu a tým niekomu zachránili život.

            Plnoletí študenti, ktorí majú záujem darovať krv, svoju účasť nahlásia svojmu triednemu učiteľovi.

          • Víťazstvo na Majstrovstvách Nitrianskeho kraja vo futsale!

          •  

            Pondelok 5.2. 2024 sme na Majstrovstvách Nitrianskeho kraja vo futsale získali zlatú medailu, a to vďaka nezdolnému úsiliu a futbalovému umeniu našich šikovných žiakov! 💪🌟

            Teraz sa tešíme na národné pódium, keďže postupujeme na Majstrovstvá Slovenska. Ďakujeme všetkým, vďaka ktorým sa podarilo dosiahnuť tento fenomenálny výsledok. ⚽